OVER ONS

Wij zijn uw internet, vaste lijn en mobiele telefoon provider Tchamba uit Eupen. Wij beschikken over het beste netwerk tegen de beste prijs en bieden u een service die klantgericht is en dicht bij u staat. Bovendien kijken we altijd vooruit en werken we voortdurend aan de producten van morgen.

Nieuw in ons programma: de mobiele tarieven van Tchamba MOBIL.

Onbeperkt bellen en korte berichten met het beste netwerk dat de regio te bieden heeft, het Proximus Premium-netwerk. Gecombineerd met precies die datavolumes die passen bij uw verbruik en voorkeuren. Klinkt dat interessant? Dat is zo.

U hebt vragen en wij hebben de antwoorden.

Sébastien Semaille

Directeur-generaal

Sébastien is de man achter Tchamba. Hij wilde in Eupen een uniek telecombedrijf oprichten zonder afhankelijk te zijn van de grote spelers in de sector, dus richtte hij Tchamba Telecom op en vestigde hij zich als een betrouwbare provider in de regio.

Nadine Meysters

Backoffice

Nadine is ons organisatietalent en heeft de administratie volledig onder controle. Zij zorgt voor offertes, facturen en bestellingen. Ze heeft oog voor detail en helpt graag bij vragen.

Patrick Emonts

Techniek

Patrick is onze man voor techniek. Met zijn vriendelijke manier heeft hij altijd een open oor voor de problemen van onze klanten en een passende oplossing bij de hand.

Kim Vasbinder

Verkoop

Kim sluit zich bij ons aan als verkoopster en adviseur. Kim staat bekend om haar uitnodigende glimlach, die een vriendelijke sfeer creëert voor onze klanten en ons team. Haar kantoor, het eerste wat je ziet bij het betreden van ons kantoor, is de ideale plek om onze aanbiedingen te ontdekken.

 

Megan Pricken

Communicatie

Megan zorgt voor al onze communicatieprojecten. Zij staat voortdurend in contact met onze partners en zorgt ervoor dat onze communicatiemiddelen in overeenstemming zijn met onze waarden. Met de juiste woorden en reactief geeft zij haar standpunten weer – in het Frans en in het Engels.

Nadine Marichal

Backoffice

Nadine speelt een essentiële rol achter de schermen in ons team. Naast het beantwoorden van oproepen beheert ze ons belangrijkste e-mailadres “info@tchamba.be” om een snelle en efficiënte opvolging te garanderen. Ze staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden met betrekking tot de administratieve aspecten van ons bedrijf.

Tim Fläschel

Techniek

Tim is er voor alles wat met techniek te maken heeft. Tim heeft zich gespecialiseerd in configuratie, onderhoud en het vinden van oplossingen om de telecommunicatieapparatuur te optimaliseren.

Zeljana Mujic

Verkoop

Zeljana ondersteunt ons team in de verkoop en staat voor jullie klaar met advies als het gaat om internet, telefonie en onze mobiele tarieven!

Nadine Ganser

Verkoop

Nadine staat tot uw beschikking om u door de veelzijdigheid van ons productassortiment te leiden. Met haar uitgebreide verkoopervaring streeft ze ernaar uw specifieke behoeften te begrijpen en u op maat gemaakt advies te bieden.

Thomas Fläschel

Techniek

Thomas voegt zich bij het technische team om Tim en Patrick te ondersteunen in hun inspanningen. Thomas is voornamelijk verantwoordelijk voor het voorbereiden van modems, wat een belangrijke taak is om onze operaties te optimaliseren. Hij biedt ook telefonische ondersteuning voor het backoffice-team.

Kontakt