OVER ONS

Wij zijn uw internet, vaste lijn en mobiele telefoon provider Tchamba uit Eupen. Wij beschikken over het beste netwerk tegen de beste prijs en bieden u een service die klantgericht is en dicht bij u staat. Bovendien kijken we altijd vooruit en werken we voortdurend aan de producten van morgen.

Nieuw in ons programma: de mobiele tarieven van Tchamba MOBIL.

Onbeperkt bellen en korte berichten met het beste netwerk dat de regio te bieden heeft, het Proximus Premium-netwerk. Gecombineerd met precies die datavolumes die passen bij uw verbruik en voorkeuren. Klinkt dat interessant? Dat is zo.

U hebt vragen en wij hebben de antwoorden.

Sébastien Semaille

Directeur-generaal

Sébastien is de man achter Tchamba. Hij wilde in Eupen een uniek telecombedrijf oprichten zonder afhankelijk te zijn van de grote spelers in de sector, dus richtte hij Tchamba Telecom op en vestigde hij zich als een betrouwbare provider in de regio.

Sophie Habets

Verkoop

Sophie verrijkt ons team als een echt verkooptalent. Advies, vooral op het gebied van offertes en tarieven, is haar kracht. Haar open en vriendelijke manier maakt haar een geliefde collega bij onze klanten en ook in ons team.

Patrick Emonts

Techniek

Patrick is onze man voor techniek. Met zijn vriendelijke manier heeft hij altijd een open oor voor de problemen van onze klanten en een passende oplossing bij de hand.

Megan Pricken

Communicatie

Megan zorgt voor al onze communicatieprojecten. Zij staat voortdurend in contact met onze partners en zorgt ervoor dat onze communicatiemiddelen in overeenstemming zijn met onze waarden. Met de juiste woorden en reactief geeft zij haar standpunten weer – in het Frans en in het Engels.

Nadine Meysters

Backoffice

Nadine is ons organisatietalent en heeft de administratie volledig onder controle. Zij zorgt voor offertes, facturen en bestellingen. Ze heeft oog voor detail en helpt graag bij vragen.

Michelle Crützen

Backoffice

Michelle ondersteunt ons team in de backoffice en staat voor u klaar met advies en ondersteuning als het gaat om internet, telefonie en onze mobiele tarieven!

Wir suchen dich!

Dein Job bei Tchamba

Du hast Lust, Teil eines wachsenden Unternehmens für Telekommunikation in Ostbelgien zu werden? Dann haben wir einen Platz für dich frei! Aktuell vergeben wir folgende Stellen:

  • Technischer Support
Bewirb dich jetzt!

Kontakt